Ceramic Coating

Een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Ceramic Guard geeft een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak.

 

Het product Ceramic Guard heeft wereldwijd gezorgd voor een doorbraak op moleculair niveau. Bij deze coating zijn de oxide (zuurstof) deeltjes namelijk vervangen voor carbon (koolstof) deeltjes. Deze aanpassing bracht het SiCarbon+ molecuul: dé technische doorbraak op het gebied van keramische coatings. Dit molecuul heeft gezorgd voor minder verlies van de laagdikte tijdens het uithardingsproces, met als grote voordelen een hogere krasbestendigheid, extreme glans en een langere garantie.

Car paint protection meets perfection

Garantie

Carismatics geeft een standaard garantie van drie jaar op het behandelde lakwerk. 

Met Ceramic Guard 4life kiest je voor een nog langere garantie. Als je de jaarlijkse controle en onderhoudsbehandeling van Ceramic Guard laat uitvoeren, blijft de garantie geldig. Per controle en onderhoudsbehandeling geldt de garantie weer een jaar langer. Carismatics voert de controle en behandeling voor jou uit.

Prijsvraag of afspraak maken?

Gebruik onderstaand contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.