GRONDIG REINIGEN
Carismatics grondig reinigen oldtimer classic cars
ONGELOOFELIJKE RESTAURATIE
Carismatics - Polijsten autolak
BESCHERMEN, BEWAREN & GLANZEN
oldtimer detailing carismatics
Oldtimer detailing

Wanneer we het lakwerk van oldtimers behandelen, gaan we uiterst behoedzaam te werk. Een oldtimer polijsten vereist nu eenmaal een andere aanpak dan het polijsten van moderne wagens.

Hoe wij de dof uitziende laklaag van antieke auto’s weer laten glanzen als nooit tevoren? Daar hebben we professionele materialen, de juiste expertise én ervaring voor. Moet er toch een stukje carrosserie herspoten worden, dan sparen we tijd noch moeite om de meest gelijkende kleur op te sporen en het verschil tussen originele en nieuwe lak onzichtbaar weg te werken. Ook uitdeuken kunnen wij voorzien, mocht dat nodig zijn.

Interieur reiniging

Interieurreiniging

Heeft het interieur van jouw oldtimer een opknapbeurt nodig?
Het lederen interieur van jouw oldtimer heeft waarschijnlijk het meest afgezien doorheen de tijd. Mogelijks vertoont het leder al wat barsten en scheuren en ook jarenlange verontreiniging heeft vast al sporen nagelaten.

Dieptereiniging

We verwijderen de meest hardnekkige vlekken en de volledige binnenkant wordt tot in detail gereinigd. Ook de lederen zetels en andere lederen oppervlakten worden gereinigd en gevoed.

Deze kunnen ook beschermd worden door onze speciale ledercoating.

Kortom, we hebben alle opties om van jouw interieur weer een prachtexemplaar te maken.

Oldtimer transport

Hou je wel van een ritje in jouw prachtige oldtimer, maar rijdt je er liever niet mee tot bij ons. Geen nood, wij kunnen zorgen voor transport van jouw oldtimer naar Carismatics.

Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons voor meer info

of maak ineens een afspraak 😉

Wanneer we het lakwerk van oldtimers behandelen, gaan we uiterst behoedzaam te werk. Een oldtimer polijsten vereist nu eenmaal een andere aanpak dan het polijsten van moderne wagens.

    Carismatics-diensten-lakcorrectie-bescherming