New car detailing

IRON WASH

Vliegroest en andere contaminaties van de lak verwijderen. Meer info

HANDWAS
carismatics-handwas

Grondig en met grote zorg voorwassen van de wagen als voorbereiding op een polijstbeurt

LAK CORRECTIE
Carismatics-lakcorrectie-polijsten-showroomstaat

De polijsten in 1, 2, 3, … stappen, afgestemd op het beoogde resultaat

INTERIEUR REINIGING
carismatics-interieur reiniging - coating-bescherming

Opfrissen en/of reinigen van interieur, textiel zetels of leder

BESCHERMEN
Ceramic-Guard-sicarboncoating1

Waarom voor ons kiezen

Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij bij Carismatics expert op het gebied van lakcorrecties, lakbescherming en high end car detailing. De nieuwste technieken en producten worden gebruikt om jouw wagen te behandelen en te beschermen.

Reinigen

Een nieuwe wagen is voor de meeste mensen een dure aankoop en willen daar zo lang mogelijk van genieten. Maar wanneer een nieuwe wagen wordt afgeleverd, heeft hij niet de reiniging en bescherming gekregen die hij verdient. Op de parking bij de fabrikant, tijdens transport naar de dealer, of bij de dealer zelf kan al veel vervuiling op de wagen komen. Denk maar aan vliegroest (remstof / trein transport) , lijmresten van stickers, industriële aanslag,…Veel dealers hebben tegenwoordig niet veel tijd meer voor opkuis en bescherming van een nieuwe wagen. Met als gevolg: al bij de eerste wasbeurt voelt de lak korrelig aan.

Iron Wash

Vliegroest bestaat uit de ingebrande en geroeste ijzerdeeltjes die bijvoorbeeld op de lak van een auto terecht zijn gekomen. Deze ijzerdeeltjes komen vaak van de remschijven en remblokken. Als een auto remt, worden die ijzerdeeltjes vanwege de luchtwervelingen rondom de wielen in de lucht geslingerd en landen vervolgens op de auto of op de auto’s die in de buurt rijden. Ook kunnen er ijzerdeeltjes op de auto komen via zware industrie of spoorwegen. Deze ijzerdeeltjes zijn in de meeste gevallen erg warm waardoor ze inbranden in het oppervlak. Door zuurstof in combinatie met vocht (regen bijvoorbeeld) gaan deze deeltjes roesten met vliegroest tot gevolg. Deze ijzerdeeltjes zijn niet altijd even goed zichtbaar vanwege de kleur van de ondergrond. Wel zijn ze goed voel- en hoorbaar. Bijvoorbeeld door met de hand over de schone en droge lak heen te glijden.

Met de Iron Wash voorbereiding halen we deze verontreiniging weg van de lak

Handwas

We schuimen de wagen in zodat alle vuil kan losweken, vervolgens spuiten de wagen af met warm water onder hoge druk zodat het meeste vuil reeds van de auto weg is voor we hem effectief met de hand gaan wassen. Tijdens het wassen spenderen we extra aandacht aan alle hoekjes en kantjes die je normaal gezien nooit wast.

Beschermen

Kies voor een goede bescherming na het behandelen van een nieuwe wagen. Je wilt tenslotte je investering zo lang mogelijk goed houden.

Bij een standaard detail voorzien we een spray wax, maar we raden steeds aan voor een betere en langdurige bescherming te kiezen zoals een Ceramic Guard of een Paint Protection Film.

Contacteer ons voor een offerte

  Waarom een nieuwe wagen detailen?

  Nieuw, maar nooit perfect.

  Waarom je nieuwe wagen laten detailen?

  Wie wil er niet steeds een de perfect wet look bij zijn wagen. Wie wil nu niet de ultieme bescherming van bijvoorbeeld een keramische coating. Deze maken de auto super water-, vuil- en chemische afstotend. Hierdoor is het wassen van jouw wagen een plezier en kost het véél minder tijd en moeite om uitwerpselen van vogels, vuil en aanslag te verwijderen en te voorkomen dat je lak aangetast wordt door de zon.

  Net niet meer nieuw?

  Wij maken hem terug nieuw!

  Hoe goed je je wagen ook onderhoud, je kan slijtage niet voorkomen.

  De bovenste laag van je lak krijgt het zwaar te verduren…. UITLEG en gebruik keywords

  Oldtimer of classic car detailen

  Of het nu een nieuwe of oude wagen is, er veranderd niets aan de zorg die wij besteden aan jouw wagen in samenspraak met jou en het resultaat dat je voor ogen hebt. Een oldtimer detailen is nét iets anders. De ouderdom van de lak, écht chrome, oud leder, spaakwielen, … vraagt echter een meer specifieke aanpak waar wij heer en meester in zijn. Je kan meer info vinden op deze pagina die we specifiek wijden aan oldtimers of classic cars.